viernes, 25 de octubre de 2013

TOYS HANDMADE

Com tots sabeu Sa botigueta apostem per les coses fetes a mà, per aixó avui us volem parlar dels nostres ninos handmade! Diferents materials i diferentes tècniques.

Per un costat tenim els ninos fets amb ganxet, la tècnica que s'ha posat de moda últimament. I la veritat és que no hi ha res més satisfactori que poder agafar un ganxet i fer un nino per regalar a un nen/a. A Sa Botigueta tenim amigurumis de dos tipus de material, de fil i de trapillo. Aquest últim, la revolució de totes les "crocheteres"!

I per l'altra costat, tenim els ninos fets de feltre, per les amants de l'agulla de cosir!

Així doncs, si vols fer un regal original i fet a mà, no et pots perdre l'apartat de TOYS HANDMADE de la nostra botiga online www.sabotigueta.cat


Como todos sabéis Sa botigueta apostamos por las cosas hechas a mano, por eso hoy os queremos hablar de nuestros muñecos handmade! Diferentes materiales y diferentes técnicas.

Por un lado tenemos los muñecos hechos con ganchillo, la técnica que se ha puesto de moda últimamente. Y la verdad es que no hay nada más satisfactorio que poder coger un ganchillo y hacer un muñeco para regalar a un niño/a. En Sa Botigueta tenemos amigurumis de dos tipos de material, de hilo y de trapillo. Este último, la revolución de todas las "crocheteras"!

Y por otro lado, tenemos los muñecos hechos de fieltro, para las amantes de la aguja de coser!

Así pues, si quieres hacer un regalo original y hecho a mano, no te puedes perder el apartado de TOYS HANDMADE de nuestra tienda online www.sabotigueta.cat








info@sabotigueta.cat

No hay comentarios: