miércoles, 23 de enero de 2013

NATURE BIJOUX A SABOTIGUETA


Ja coneixes la marca Nature Bijoux? A Sabotigueta la vam descobrir fa uns anys i encara, a dia d'avui ens sorpren amb les seves peces fetes amb pedres i minerals naturals. Ells es defineixen així:

"La diversitat i l'eloqüència dels materials naturals són la font del concepte de la marca Nature Bijoux. La creativitat de Nature Bijoux s'expressa amb la varietat dels extrems, la recerca de l'acord perfecte entre la dolçor de l'epidermis i el lirisme de les matèries.
La bijuteria Nature es posa com accents delicats de moda sobre la pell, porta a l’emoció al més lluny de les sensacions, com una invitació als viatges onírics."

Ya conoces la marca Nature Bijoux? En Sabotigueta la descubrimos hace unos años y todavía, a día de hoy nos sorprende con sus piezas hechas con piedras y minerales naturales. Ellos se definen así:

"La diversidad y la elocuencia de los materiales naturales son la fuente del concepto de la marca Nature Bijoux. La creatividad de Nature Bijoux se expresa en la variedad de los extremos, la búsqueda del acorde perfecto entre la dulzura de la epidermis y el lirismo de las materias.
La bisuteria Nature se pone como acentos delicados de moda sobre la piel, lleva la emoción a lo más lejos de las sensaciones, como una invitación a los viajes oníricos."


 
 

No hay comentarios: